Només online

PACK 50

03.PH.PK50

Si vols tenir el teu propi departament de disseny gràfic, web o màrqueting digital, aquest pack és la solució perfecte! Contracta qualsevol dels meus serveis per unes hores! 

Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).

1 392,94 €

Afegir a comparar

Més informació

Has pensat alguna vegada que necessites un departament de comunicació propi?

Què pots fer amb aquest pack? Pots demanar que:

- Actualitzi la teva pàgina o blog.
- Gestioni les teves xarxes socials.
- Dissenyi tríptics, targes de visita, cartells...
- Modifiqui arxius.
- Assessori.
- Etc.


Un cop finalitzin les hores, rebràs un informe detallant a què s'ha destinat cada una de les hores.

Abans que s'acabin les hores t'avisaré per si vols adquirir-ne més.

La compra d'aquestes hores caduquen al cap d'un any (abans que finalitzi l'any t'avisaré per tal que no les perdis).

Accesoris

Si només necessites el disseny d'un logotip i les seves aplicacions en diferents resolucions i colors la Tarifa M es per a tu. Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).
570,00 €
Aquest és el pack que recomano! Amb la Tarifa L tindràs: logotip, papereria corporativa i un Manual d'Identitat Corporativa per tal que tinguis unes pautes de com utilitzar la teva nova imatge. Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).
912,00 €
El Pack més complet! Contractant la Tarifa XL tindràs tantes revisions com vulguis i et presentaré 3 propostes de logotip. Al final del projecte obtindrás: logotip, papereria corporativa i un Manual d'Identitat Corporativa per tal que tinguis unes pautes de com utilitzar la teva nova imatge. Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).
1 083,00 €
Diseñaré la papelería corporativa de tu empresa. Impuestos incluidos (21% IVA y 7% IRPF).
171,00 €
Dissenyaré un Manual d'Identitat Corporativa per tal que tinguis unes pautes de com utilitzar la teva imatge. Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).
228,00 €
Necessites que algú gestioni el Facebook de la teva empresa?  Amb aquest pack gestionaré el Facebook del teu negoci durant un mes. Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).
267,90 €
Necessites que algú gestioni les Xarxes Socials de la teva empresa?  Amb aquest pack gestionaré el Facebook i una altre xarxa social (la que convingui més segons el tipus d'empresa) durant un mes. Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).
364,80 €
Necessites que algú gestioni les Xarxes Socials de la teva empresa?  Amb aquest pack gestionaré el Facebook i dues xarxes socials més (les que convinguin més segons el tipus d'empresa) durant un mes. Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).
675,63 €

Related Products

884,93 €

Si vols tenir el teu propi departament de disseny gràfic, web o màrqueting digital, aquest pack és la solució perfecte! Contracta qualsevol dels meus serveis per unes hores!  Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).

311,36 €

Si vols tenir el teu propi departament de disseny gràfic, web o màrqueting digital, aquest pack és la solució perfecte! Contracta qualsevol dels meus serveis per unes hores!  Impostos inclosos (21% IVA i 7% IRPF).

Principi