Projecte: DiSA

Comment: 0

L’any 2015 després de treballar amb les Filles de la Caritat (veure projecte aquí), contactaren amb mi des de DiSA (Distribució Solidària d’Aliments) Sagrada Família.

Aquest projecte està coordinat per l’Ajuntament de Barcelona (districte Eixample) i per les parròquies de l’arxiprestat de la Sagrada Família juntament amb la parròquia de Sant Francesc de Sales i també amb la participació de Cáritas i les Filles de la Caritat. Neix degut a que la crisi ha generat un increment de demanda de cobertura de les necessitats bàsiques, entre elles la alimentació. Les famílies es veuen amb la necessitat de sol·licitar cobertura d’aliments degut a la seva precària economia.

Per a mi va ser un plaer poder dissenyar el logotip i els vinils del local de DiSA. Un gran projecte destinat a facilitar aliments a les famílies del districte de Sagrada Família, dignificant l’entrega d’aquests a la vegada que incrementant el nivell de cobertura en quantitat i qualitat dels productes d’alimentació bàsica.

Entrant en el procés de disseny

Com acostuma a ser habitual, els vaig presentar tres propostes de logotip. Finalment es varen quedar amb un logotip que mostrava un arbre, símbol de vida i creixement. A la vegada aquest arbre dona fruits que representen els aliments que es reparteixen a DiSA.

En el tronc de l’arbre es pot observar la silueta d’una cara que simbolitza totes les persones que estan implicades en el projecte i el fan possible.

El color que vaig utilitzar va ser el blau marí ja que transmet seguretat, serietat, confiança, calma, etc. 

DISA-LOGO-BRANCA2.jpg

També els vaig fer el disseny de vinils per a l'aparador i el passadís d'entrada al local.

Related by Tags

    Comments

    Leave your comment

    Principi