Qui hi ha rere S.Comunica?

Comment: 0

HOLA! Benvingut/da a la meva pàgina!

Si has arribat fins aquí és perquè necessites crear o millorar la imatge corporativa de la teva empresa o vols formar part del món online. Em dic Marta Salvà, sóc d'Arenys de Mar (Barcelona) i em dedico principalment al disseny corporatiu i Màrqueting Online. L'objectiu que m'he fixat és que les petites empreses puguin gaudir de la professionalitat de les grans empreses però amb uns pressuposts més adaptats.

Vull que la teva empresa pugui sentir que ha incorporat una figura nova, una oficina de comunicació integrada que l'ajudi a diferenciar-se de la competència i tingui una imatge capaç de transmetre els seus valors. Per aquest motiu a S.Comunica, tant els meus col·laboradors com jo, treballem de forma individualitzada amb cada un dels nostres clients.

         

Què aconseguiràs amb els meus serveis?

- Transmetre amb tan sols el logotip, els valors de la teva empresa.

- Saber com aplicar la imatge corporativa del teu negoci.

- Conèixer al teu públic objectiu. I així poder aplicar noves estratègies.

- Augmentar la teva visibilitat.

- Tenir presència online.

- Etc.

   

ELS MEUS INICIS

  

- 2009. Primers dissenys professionals.

El món del disseny gràfic i de les noves tecnologies sempre m'ha fascinat. Aquest any, després de moltes hores davant de l'ordinador aprenent pel meu compra el funcionament d'alguns programes, se'm dona l'oportunitat de començar a realitzar els primers cartells i flyers.

  

- 2013. Neix la meva primera pàgina web.

Enmig dels meus estudis universitaris i de cursos formatius externs decideixo que per donar-me a conèixer i poder tenir una bona carta de presentació en les meves futures feines, haig de crear una pàgina (SC.Designs) on poder mostrar qui sóc, els meus coneixements i perquè de pas, puguin veure alguns dels meus primers "treballets". A més començo a escriure en aquesta mateixa pàgina el meu primer blog.

  

S.Comunica

   

- 2014. Canvi d'aires.

Deixo Arenys per anar a treballar a una agència de Publicitat de les Terres de l'Ebre, on tinc l'oportunitat de treballar i conèixer a grans professionals del sector del disseny gràfic, màrqueting online i offline. Tot i que paral·lelament segueixo fent algunes feines pel meu compte.

  

- 2015. De SC.Designs a S.Comunica.

Un dia, en un d'aquests treballs que realitzo pel meu compte, la companyia de les Hijas de la Caridad presents a Catalunya - Filles de la Caritat Fundació Social - em sol·liciten un pressupost per a redissenyar la seva imatge corporativa ja que volen unificar amb tan sols un logotip, totes les entitats que tenen a Catalunya. (Veure més sobre aquest tema aquí).

En aquest moment deixo la meva feina a l'agència de Publicitat, torno a Arenys i decideixo redirigir la meva pàgina que era en un inici merament informativa a una pàgina de serveis i així és com passo de firmar de SC.Designs a S.Comunica.

   

   

Uns mesos més tard les Filles de la Caritat - Fundació Social em demanen que els dissenyi un altre logotip, aquesta vegada per a DiSA Cáritas Arxiprestat de la Sagrada Família. (Veure més sobre aquest tema aquí).

  

- 2017. S.Comunica.

Durant aquest temps, he anat augmentant la meva cartera de clients, tant en disseny gràfic com en gestió de xarxes socials. I aquest any, han tornat els canvis a la meva pàgina web! Fins ara, feia els pressuposts personalitzats segons el que em demanava el client, però a partir d'ara (a part de poder-me sol·licitar un pressupost a mida) he activat l'opció de compra directe des de la web amb alguns dels meus serveis i he creat uns pacs per a tenir uns preus més estandaritzats.

   

ALGUNES DADES PERSONALS

- Vaig néixer el 16 de desembre del 1990.

- Tinc una germana pastissera, no us perdeu el seu blog! (Clica aquí par veure'l).

- M'agrada viatjar (a qui no?) i conèixer llocs nous.

- M'encanta llegir.

- M'agrada veure pel·lícules i segueixo algunes sèries.

 

 

Vols sol·licitar un pressupost a mida? Accedeix al següent qüestionari i em posaré en contacte amb tu.

VULL UN PRESSUPOST A MIDA

   

  

Comments

Leave your comment

Principi